Mi az a jegyesfotózás/e-session?

 A jegyesfotózás lényegében nem más, mint egy próbafotózás az esküvőt megelőzően. A jegyesfotózás alkalmával lehetőségünk adódik, hogy még jobban megismerjük egymást, és egy közvetlen baráti kapcsolat alakuljon ki közöttünk, és az esküvő napján ne idegenként köszöntsük egymást. Így sokkal könnyebben, gördülékenyebben megy majd a fényképezkedés, és feszengésektől mentes, vidám fotókat készíthetünk. A fotózás alatt ismét átbeszéljük az esküvő napjának részleteit is, ha esetleg történt valami változás, azt átbeszéljük.

Mikorra érdemes a jegyesfotózást időzíteni?

Erre a kérdésre nincsen konkrét válasz, de érdemes az esküvő előtt legalább egy hónappal megejteni a fotózást. Lehet sokkal hamarabb is, például Save the Date fotókat is készíteni, így értesíteni az ismerősöket a közelgő esküvő dátumáról. Vagy akár a meghívóra is lehet nyomtatni a jegyesfotózás képeiből.

Milyen ruhát érdemes választani a jegyesfotózáshoz?

Mindenképpen kényelmes ruhát érdemes választani, lehet kicsit elegánsabb, férfiaknál egy ing és egy szövetnadrág vagy farmer, hölgyeknél egy nyári ruha vagy blúz és farmer. Ha kényelmetlenül érzitek magatokat a ruhátokban, az visszajön a képeken is.

dsc_20150724_0053-2

Hol legyen a jegyesfotózás?

Általában olyan helyszínt szoktam javasolni, amely a pár kapcsolatának egyik momentumához köthető, vagy fontos a pár számára, esetleg az esküvőhöz kötődik.

Mit vigyünk magunkkal a fotózásra?

Jókedvet, vidámságot, és sok-sok nevetést! 🙂 Természetesen hozhattok bármilyen kiegészítőt, számotokra fontos tárgyat, ami rátok jellemző, vagy kötődik hozzátok, és szeretnétek megörökíteni a fotózás során. Ez lehet egy maci vagy bármilyen plüssállat, de ha például szerettek biciklizni, hozzatok bringát! Itt tényleg csak a képzelet szabhat határt.

Mennyi kép készül a jegyesfotózás alkalmával?

Megközelítőleg 50-100 db leválogatott és megszerkesztett professzionális minőségű fényképet kaptok a jegyesfotózásról.

Mikor kapjuk meg a jegyesfotózás képeit?

A jegyesfotózást követően kb. 2-3 héttel kapjátok meg elektronikus formában a képeket, lekicsinyített méretben. A képek nagy felbontásban rajta lesznek az esküvői fotókat tartalmazó USB pendrive-on, amelyet az esküvőt követően 3-4 héttel kaptok meg. Természetesen, ha meghívóhoz vagy az esküvőre slideshow-hoz kellenek nagy felbontású képek, azt megkapjátok. 🙂