Szia, örülök, hogy az oldalamra látogattál! Máté Zsolt vagyok, esküvői fotós.
Budapesten élek feleségemmel és kislányommal.

Kezdjük talán a legelején. 1983 novemberében születtem Budapesten. 16 “elvesztegetett” esztendőt követően vált hobbimmá a fényképezés. Eleinte leginkább a természetfotózás vonzott, de idővel rájöttem, hogy számomra az igazi szerelmet az esküvők megörökítése jelenti. 2008-ban fényképeztem az első esküvőt, melynek hangulata és szépsége azonnal magával ragadott. Bár korábban nem gondoltam volna, hogy valaha embereket fotózom majd, mégis teljesen a szenvedélyemmé vált. Most már jóformán el sem tudom képzelni, hogy embereken kívül mást is fényképezzek. 🙂

Fotóimmal törekszem a kreatív, letisztult, riport jellegű stílusra. Képeim készítésekor sorozatokban gondolkodom, amelyekkel az esküvő történetét igyekszem elmesélni. Erre épül az egész munkám. Folyamatosan keresem a mulatságos helyzeteket és a legérzelmesebb pillanatokat.

A kreatív fotóimban a párok közötti kapcsolatot és szeretetet próbálom ábrázolni, megfűszerezve egy kis szenvedéllyel.

Igyekszem minden párral baráti kapcsolatot kialakítani, hogy képeimen nagy napjuk minden érzelmes és bensőséges pillanata kifejezésre jusson.

Fontosnak tartom az aktuális trendek követését, mellyel naprakészen tarthatom tudásomat. Autodidakta módon fejlesztettem és fejlesztem magam folyamatosan, és a legjobb nemzetközi fotósoktól tanulva tökéletesítem látásmódomat.

Rólam

És amit rólam mondtak:

“Zsolt tényleg a legjobb. Minden elképzelést megvalósít, nincs lehetetlen, legyen akármilyen az időjárás vagy a fényviszony. Még a spontán elkapott képei is kiválóak. Nagyon jó vele együtt dolgozni, megérti a gondolatainkat, és nagyon megnyugtató a magabiztossága, ami különösen jól jön az esküvői forgatagban.”

Saci és Tamás

. . .

 

“Közvetlen hozzáállásának köszönhetően az első pillanattól kezdve oldott hangulatban telt a jegyes-, illetve a kreatív fotózásunk is. A Nagy Napon pedig mivel szinte teljesen észrevétlenül dolgozott, így a képek többségén legfőképp a természetesség és a szívből jövő, őszinte reakciók uralkodnak.

Álmodni sem mertünk róla, hogy több száz, szebbnél szebb kép készül majd rólunk. Az óriási izgalom mellett azért némi félelemmel is vártuk a képeket, ám miután megkaptuk őket, nem tudtunk betelni a képek nézegetésével és nemhogy a jó képek kiválogatása, hanem a sok szép kép közül a számunkra legszebbek kiválasztása okozott komoly fejtörést. 🙂 Mindig nagy örömmel lapozgatjuk a fotóalbumot, mert a képeknek köszönhetően újra és újra átéljük életünk legszebb napját.  

A rugalmasság, a türelem, a közvetlenség az, ami Zsoltot egyedivé varázsolja és ez az attitűd az, ami élesen megkülönbözteti Őt azoktól a szolgáltatóktól, akik csak üzletet látnak az esküvőkben.

Mindenkinek tiszta szívből ajánljuk, mert biztosak vagyunk abban, hogy akik Zsoltot választják, nem bánják meg.

Köszönjük még egyszer, hogy megörökítetted életünk legszebb és legfontosabb pillanatait!! :)”

Kriszta és Ákos